Verzenden van muziek

Alles wordt duurder. Ook verzenden en afdrukken van muziek wordt steeds duurder. Ik heb besloten om alle prijzen hetzelfde te laten als vorig jaar, maar dat betekent dat ik de muziek niet meer als pakketje verstuur, maar digitaal als pdf. Ik ben op het moment de website aan het aanpassen. Mochten er tijdens het bestelproces nog verzendkosten worden gevraagd, neem dan even contact op via de mail, dan los ik het snel op.

Op het conservatorium kreeg ik van mijn pianodocent Charles Gebhardt naast mooie etudes en voordrachtstukken telkens weer een portie ‘dagelijks leed’ mee. Het waren hele goede oefeningen, maar niet altijd even gezellig in de uitvoering. Door de gedwongen stop van mijn orkesten tijdens de coronaperiode ben ik extra huiswerk gaan maken voor de musici. Dit heeft geresulteerd in een flinke portie goede dagelijkse oefeningen die ik in de vorm van wekelijks leed gratis te downloaden aanbied aan alle blazers en strijkers die hierin ge├»nteresseerd zijn. Ik wens iedereen veel plezier met het verbeteren van het eigen spel.

Arno van Raaphorst

De Muziekstek is een muziekuitgeverij in Buurmalsen, in de Betuwe.

Op deze website staan composities en arrangementen voor heel verschillende bezettingen.Via het menu boven aan de pagina is het eenvoudig bladeren naar de verschillende onderdelen van de website. Bestellingen kunnen gedaan worden via de bestelpagina van de stukken. Wilt u een offerte voor afwijkende aantallen (koor- en of orkestwerken), stuur dan een e-mail met de naam van het stuk en hoe u het graag geleverd wil hebben. Alle vragen met betrekking tot de stukken beantwoord ik zo spoedig mogelijk.

Veel plezier met het kijken en luisteren.